Se videopræsentation
af Byliv på 1. klasse
ved at klikke til højre.

 FILMPRÆSENTATION 

KøkkenStueBadUdeliv

Badeværelset
Badeværelset skal være et rum for velvære, uanset hvor meget eller lidt tid du bruger der. Det skal være et smukt, indbydende og rart sted at være, så du føler dig forfrisket, når du går derfra.

Materialevalg
Alle badeværelser får uno forms smukke og tidløse inventar, som du selv får mulighed for at bestemme overflade og farve på. Udgangspunktet bliver uno forms rene hvide laminat og en hvid Corian bordplade med oval vask. Alle badeværelser får Travertin natursten på gulvet, og i bruserum, samt udstyres med håndklædetørrer.
 
Travertin natursten
I Byliv på 1, klasse lægger vi vægt på smukke detaljer. Det betyder blandt andet, at vi har valgt Travertin natursten til vinduesbundstykker i alle boligens rum, samt som belægning på gulv i badeværelse og på vægge i bruserum.


Travertin natursten er et 100 % naturprodukt, som er kendetegnet ved et varmt og gyldent look. Travertin består hovedsagelig af organiske materialer som skaller og fossiler, som i lejligheden fremstår med en slebet og spartlet overflade. For vedligeholdelsens skyld efterbehandles Travertinen med en speciel gulvpleje, så overfladen bliver let at gøre ren.