Se videopræsentation
af Byliv på 1. klasse
ved at klikke til højre.

 FILMPRÆSENTATION 

KøkkenStueBadUdeliv

Stuen
Stuen er centrum for fællesskab og afslapning. Her samles du med din familie til hygge og samvær, og mødes med dine venner til en udsøgt middag og en god aften.


Alle stuer og opholdsrum i Byliv på 1. klasse er placeret med omtanke for funktion og sammenhæng. De smukke Dinesen plankegulve skaber sammen med travertin natursten i vinduesbundstykker og lyse vægge og lofter en indbydende ramme for din personlige indretning.


Som en karakteristisk detalje har vi valgt at lade dørkarmene producere med overbredde i forhold til væggene. Der bliver derfor ingen gerigter omkring dørene, hvilket understreger oplevelsen af enkelhed og renhed.

 

Vi ved, hvor meget lys betyder for stemningen i dit hjem, hvorfor stuerne ligger naturligt i sammenhæng med altanerne, og dermed reflekterer døgnets rytme. Stue, køkken og badeværelse udstyres med lysdæmpere, som giver mulighed for at skabe den helt rigtige stemning.
 
Dinesen Plankegulve
Byliv på 1. klasse er helt igennem unikke og gedigne råmaterialer!


Valget af gulve har stor indflydelse på den måde, man oplever et rum og et hjem på. Med skønhed, naturlighed og autenticitet på ønskesedlen har det derfor været oplagt at vælge Dinesen Douglas plankegulve.


Dinesen får råtræet fra de bedste skove i Europa, hvor man generation efter generation har passet skoven til glæde for samfundet og miljøet. De træer, der bliver udvalgt til Dinesen, er mellem 80 og 120 år gamle, og de er gennem alle årene blevet plejet med stor opmærksomhed.

 

Stammerne anvendes med størst mulig respekt. Alt andet ville være forkert – over for træerne, og over for de skovfolk, der gennem hundrede år har passet dem.


Plankerne vi har valgt til Byliv på 1. klasse har en bredde på 20 cm og en tykkelse på 28 mm. Plankerne er sæbebehandlede med en hvidpigmenteret sæbe, som giver et lyst og skandinavisk udtryk og samtidig bevarer oplevelsen af de massive plankers naturlighed.