Se videopræsentation
af Byliv på 1. klasse
ved at klikke til højre.

 FILMPRÆSENTATION 

KøkkenStueBadUdeliv

Køkken
Køkkenet er et af de vigtigste rum i boligen, og et sted, hvor der stilles store krav til udseende og funktionalitet. Samtidig er køkkenet et arbejdsrum, som vi ønsker, skal afspejle vores egen personlige stil og smag. Dit køkken skal derfor være både praktisk og inspirerende, og samtidig leve op til ønsket om stil og skønhed.


Vi har i  Byliv på 1. klasse haft fokus på både design, kvalitet og funktion, da vi skulle vælge leverandør. Vores valg blev uno form, som er en af de bedste leverandører af klassiske og tidløse køkkener på markedet.

 

uno form blev skabt i 1968 af Arne Munch, som havde et udtalt ønske om at skabe et køkken i et tidløst og stramt design, og som lå i tråd med Danmarks stærke tradition for kvalitets-håndværk. I denne ånd bliver alle køkkener i Byliv på 1. klasse indrettet.


Valg af hvidevareleverandør er foretaget ud fra samme ønske om høj kvalitet og funktionalitet, hvorfor lejlighederne udstyres med en standardpakke af Siemens produkter. Du har mulighed for at ændre hvidevarepakken inden for alle Siemens og Gaggenau hvidevarer mod en tillægspris.