Se videopræsentation
af Byliv på 1. klasse
ved at klikke til højre.

 FILMPRÆSENTATION 

Til salg, dog midlertidig udlejet
Solgt
Kongshuset
Klosterhuset
Atelierboligerne
Penthouse-
lejlighederne
Soldiagram

Penthouselejlighederne
Byliv på 1. klasse har 4 indbydende penthouselejligheder, som udtrykker det ypperste i både stil og indretning. De fordeler sig med 2 i Kongensgade og 2 på Klostervej. I Kongensgade er lejlighederne på 265 m2 heraf 40 m2 uderum, hvor de 2 på Klostervej er på henholdsvis 188 m2 heraf 36 m2 uderum og 161 m2, heraf 28 m2 uderum.


De 3 største penthouselejligheder er indrettet med 2 badeværelser, hvor det ene er placeret i direkte tilknytning til soveværelset. Mellem soveværelse og badeværelse går du igennem et walk-in-closet på 8-11 m2, en moderne og funktionel garderobe.

 

Af de 4 penthouselejligheder er 3 indrettet med både tagterrasser og altaner og 1 med kun tagterrasse.
 
Tagterrasserne

Alle tagterrasser er vestvendte, og giver beboerne mulighed for at nyde aftensolen. De 2 tagterrasser på Klostervej vender ind mod gårdhaven med udsigt til gårdhavens lys og liv, og de 4 tagterrasser på Kongensgade har udsigt til gågaden og byens puls.
Penthouselejlighederne på Kongensgade har endvidere hver 2 østvendte altaner mod gårdhaven, som åbner lejligheden mod morgensolen og fællesskabet i gårdhaven.

Penthouselejlighedernes store tagterrasser på 20-28 m2 er alle placeret i sammenhæng med køkkenet, så lyset bryder ind gennem hele lejligheden. Penthouselejlighederne byder på livsstil og byliv - på toppen af Odense!