Se videopræsentation
af Byliv på 1. klasse
ved at klikke til højre.

 FILMPRÆSENTATION 

Til salg, dog midlertidig udlejet
Solgt
Kongshuset
Klosterhuset
Atelierboligerne
Penthouse-
lejlighederne
Soldiagram

Kongshuset

I huset mod Kongensgade bygges der butikker i stue-etagen, 16 ejerlejligheder og 2 penthouselejligheder. Lejlighederne bliver 130-225 m2 og fås enten med 3, 4 eller 5 værelser.
 
Gågadelejlighederne

– orienterer sig mod gågaden og er kendetegnet ved sine store karnapper og franske altaner mod Kongensgade. Karnapperne består af en skydedør i fuld højde og fuld bredde, hvilket betyder, at halvdelen af hele karnappens facade kan skydes bort. Åbningen giver en unik mulighed for at sidde med udsigt til gågaden og nyde byens liv. Alle gågadelejlighederne har naturligvis også altan mod gårdhaven.
 
Taghavelejlighederne

– placeres på 1. sal i Kongshuset og adskiller sig fra de øvrige lejligheder ved at have egen privat taghave på 37-47 m2. Taghavelejlighederne har samme indretning som gågadelejlighederne - hvor taghaverne erstatter altanerne. Butikkerne under lejlighederne bygges fem meter ind i gårdhaven, og skaber dermed grundlaget for en taghave i hele lejlighedens bredde.


Taghavernes størrelse giver rig mulighed for at skabe et helt unikt uderum; spiseplads, solbænke, urtehave, udekøkken – i samspil med gårdhaven!