Se videopræsentation
af Byliv på 1. klasse
ved at klikke til højre.

 FILMPRÆSENTATION 

 

Materialeoversigt
 
Udvendig:
Facader: Facaderne fremstår i røde kulbrændte mursten, som varierer i en rødbrun farveskala, med sålbænke i sort naturskiffer.

 

Vinduer og udvendige døre: Alle vinduer og udvendige døre er i Velfac træ/alu system 200, med sort alu-front og hvidmalet indvendig træoverflader.

 

Altandørene mod gårdrummet er udadgående, og franske altandøre er indadgående med udvendig sort pulverlakeret værn.

 

I karnapperne mod Kongensgade er der en 2,40 cm bred skydedørsparti med udvendig sort pulverlakeret værn, hvoraf den ene halvdel kan skydes til siden.
 
Tag: Mansardtag er udført i sort naturskiffer, og hældningstaget er udført med tagpap.
 
Altaner (belægninger og lys): Altaner og værn er udført i sort pulverlakeret stål med træhåndlister, samt med gulve af hårdttræslameller. Hver altan indeholder en væghængt lampe samt 220V strømudtag.
 
Tagterrasser/taghaver (belægninger og lys): Tagterrasser i penthouse og taghaver i stueetagen på Kongensgade, er udført med belægning i hårdttræslameller på betondæk, samt værn i sort pulverlakeret stål. Hver terrasse indeholder en væghængt lampe samt 220V strømudtag.
 
Terrasser (belægninger og lys): Terrasser ved atelierboliger er etableret med belægningssten og terrasser ved stueetagen på Klostervej er etableret i hårdttræslameller. Terrasserne er afgrænset både mod naboer og mod gårdhave med enten hegn, værn eller lav hæk. Hver terrasse indeholder en væghængt lampe samt 220V strømudtag.
 
Fællesarealer:
Postkasseanlæg: Postkasseanlæg er på Klostervej placeret i lejlighedens trappeopgang, så indkast foretages udefra og tømning indefra. Postkasseanlæg til atelierboligerne er placeret i porten på Klostervej, og til Kongensgade i portgennemgang fra Kongensgade til lejlighedens trappeopgang.
 
Trapper/trapperum: Lys terrazzo på trin og reposer. Gelænder i sort pulverlakeret stål med træhåndlister.
 
Elevatorer: Der er installeret 2 elevatorer på Kongensgade og 2 elevatorer på Klostervej af typen OTIS Maskinløs GeN2, med vægge i rustfrit stål samt loft i hvid skinplate. Elevator kører til/fra alle lejligheder til terræn og udgang til det fri samt til kælder. Adgang til penthouselejligheder på Kongensgade kræver nøgle.
 
Dør/videotelefon: Videodørtelefon er etableret i lejlighederne, ved hoveddøren, i elevatorer samt ved indgang til gårdrummet.

 

Depot rum: Kælderen indeholder ét depot rum pr. lejlighed på min. 3,5 m2 som er udført af Troax Cetus trådgittervægge med forstærkede fronter og som slutter ca. 20-30 cm under loft. Nøglesystem identisk med lejlighed.

 

Parkeringskælder: Under gårdhaven er placeret 62 p-pladser med adgang via sort pulverlakeret fjernbetjent stålport fra Klostervej. Der er adgang til alle elevatorer/trapperum direkte fra parkeringsområdet. Parkeringskælderen er udført i beton med gulve i glittet overflade.

 

Cykelparkering: Der er etableret min. 84 cykelparkeringer fordelt i kælder og på terræn.

 

Bilpusleplads: I direkte forbindelse med p-pladser er etableret en bilpusleplads, indeholdende vand, strøm og støvsuger.

Renovation: Der er etableret affaldsskakte til mobilsugeanlæg i trapperum, til håndtering af køkken/daglig affald (11 liters poser). For atelierboliger, er affaldsskakt placeret i gårdhaven.
 
Gårdhave:
Belægninger: Gårdhaven er anlagt med en kombination af kunstgræs, betonsten, grus og plantebede.
 
Lys: Langs stier er opsat lysarmaturer som oplyser gårdhaven og synliggør havens rum. I portgennemgange er opsat lysarmaturer i loft.

 

Puttinggreen: Der er etableret en 9 huls svagt kuperet puttinggreen i kunstgræs.

 

Petanque: Der er etableret petanque bane i konkurrence mål og stand i henhold til Dansk Petanque Klubs anvisninger.

 

Aktiviteter: Gårdhaven indeholder ud over puttinggreen og petanque både græscurling, sandkasse samt skakbræt til skak og ”mølle & dam”.
 
Beplantning: Højbede er beplantes med forskellige blomster, stauder og buske samt mindre træer.

 

Indvendig:
Gulve: Dinesen plankegulve 20 cm brede, 28 mm tykke og i faldende længder. Gulvene er slebet og behandlet med hvidpigmenteret sæbe og fodlister er udført i høvlede hvidmalede trælister.

 

Vægge: Hvidmalet filt på fuldspartlet væg af enten beton eller gips.

 

Lofter: Hvidmalet betonlofter.

 

Skabe: uno form model 9700 classic eg, med frisider i eg og låger i enten finer eller laminat samt 28 cm sokkel i alu.

 

Garderobe i entre: uno form model 9700 classic eg, med frisider og hattehylde i eg og låger i enten finer eller laminat samt 28 cm sokkel i alu og synlig bøjlestang i stål.

 

Døre: Hvidmalede glatte og massive trædøre med greb i børstet rustfri stål.

 

Fodpaneler / dørgerichter: Høvlede og hvidmalede trælister. Der er ikke dørgerichter, da dørkarmene er udført i overbrede, hvorfor den hvidmalede filt på væggene støder direkte op mod dørkarmen.

 

Varmeanlæg: Varmeforsyning er via fjernvarme. Hele lejligheden har termostat styret radiatorer, og i badeværelset er udført vandbåret gulvvarme.

 

Ventilation: Mekanisk udsugning fra køkken og bad.

 

El og lamper: Hver lejlighed er forsynet med egne forbrugsmålere for el, vand og varme samt HPFI gruppetavle med automatsikringer. Der er opsat målere for fællesforbrug som afregnes via ejerforeningen.

 

Telefon og antenne: Alle rum er udstyret med stik til telefon, radio og tv samt disponibel tomrør.

 

Centralstøvsuger: Lejlighederne er udstyret med FRITHIOF centralstøvsuger, model Fokus 1500, som benytter effektive patronfiltre af polyester, hvilket gør det let at rengøre. Systemet har en 9 meter lang slange, og bruger 10 liters affaldsposer, som kan smides direkte i det centrale affaldssystem. Systemet har et stilrent design, og et bredt sortiment indenfor tilbehør.
 
Køkken:
Elementer: Uno form model 9700 classic eg, med frisider i eg og låger i enten finer eller laminat, samt 28 cm sokkel i alu og integreret halogen spot i farvet alu. Alle skuffer leveres fingertappet og med fuld udtræk.

 

Bordplader og køkkenvask: Bordplade af 20 mm Ceaserstone Sno White med underlimet vask af typen Blanco Dana 2 i rustfri stål.
 
Hvidevarer:
- Siemens køle/frys KI38VA50
- Siemens kogeplade ET645EN11

- Siemens ovn HB23AB510S
- Siemens opvaskemaskine SN65M001EU

Emhætte: Emhætter er Thermex Central 761 væghængt på centralsug. I atelierlejlighederne er monteret Thermex type Safir væghængt m/motor.

 

Baderum / gæstetoilet:
Elementer: Uno form model 9700 classic eg, med frisider i eg og låger i enten finer eller laminat, samt 30 mm hvid corian topplader og bordplade med svejst oval vask.

 

Vægge: Hvidmalet filt på fuldspartlet væg af enten beton eller gips.

 

Gulve: Gulv er udført i slebet/spartlet travertin, 20 cm brede og faldende længder. Langs vægge er udført skåret travertinsokkel. Travertinen er overfladebehandlet med wetlock.

 

Brusekabine: Er udført med murvinger i slebet/spartlet travertin, 20 cm brede og i faldende længder, fra gulv til loft, og overfladebehandlet med wetlock.

 

Sanitet: Villeroy & Boch væghængt toilet.

 

Armatur: Udført i Hansgrohe.

 

Udstyr: Håndklæderadiator type KRISS Round Hvid, med hvid returventil, samt Logic sanitetsudstyr. 

 

Download materialeoversigt